Perihal

Blog ni aku lancarkan untuk berkongsi maklumat..aku pun tak tahu samada maklumat itu berfaedah atau tidak kepada para pelayar blog. Apa yang penting…kongsi pengetahuan…baru bercambah pengalaman…apa-apa pun…’something is better than nothing’.. sama-sama la kita berkongsi maklumat dan pendapat ea…maklumlah..aku ni baru nak belajar…cuba renungkan kata-kata yang aku cilok dari Dr. Abdul Kalam…sebagai bahan renungan jer…

Without your involvement you can’t succeed.
With your involvement you can’t fail.

What is the Secret of SUCCESS? “RIGHT DECISIONS”
How do you make Right Decisions? “EXPERIENCE”
How do you get Experience? “WRONG DECISIONS!”

Blog ini adalah santapan ringan minda untuk relakskan otak yang serabut dengan perlumbaan kemajuan zaman globalisasi dan juga zaman global warming..hahaa…aku akan update blog ni bila aku free jer eak..Insya Allah..

Segala topik yang terdapat pada blog aku ini adalah bersumberkan laman-laman blog yang pernah aku layari dan buku-buku yang pernah aku baca. Bagi sumber yang diambil dari laman-laman bloq, aku minta maaf sebab kadang-kadang aku tiada kesempatan masa untuk menambah sedikit sebanyak apa yang aku tahu, jadi kesimpulannya aku tangkap muat kesemuanya sekali dan alamat laman-laman blog tersebut aku lupa nak tangkap muat sekali. Jadi, disini aku minta perlepasan am untuk aku gunakan segala info dan maklumat yang ada untuk tujuan perkongsian ilmu di laman blog aku. Yang bersumberkan buku, aku akan letak nama buku serta pengarangnya untuk tidak menyinggung perasaan penulis buku-buku berkaitan. Sekian, terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s